Eight & October

17.10.17

Sabates

Bona tarda! Fa uns dies us vam parlar de la Llotja del Disseny, un lloc on es pot gaudir del millor disseny independent, i avui us volem explicar la història d'una de les marques que participen en aquest mercat, Eight & October.

Eight & October va ser fundada fa un any per la Irene Ortega, una noia que va adonar-se que les sabates que li agradaven no les trobava a Espanya o eren massa cares i, per aquesta raó va decidir crear aquesta empresa.

Ofereixen sabates artesanals amb una línia molt femenina, on recuperen la forma de la sabata clàssica, però aposten al 100% per utilitzar colors de tot tipus i pells i textures molt diferents.

Sabates

Tenen l'estudi a l'Ametlla del Vallès i, per aquesta raó, els podeu veure sovint a la Llotja del Disseny que es fa a la Porxada però, tot i això, tenen molts punts de venta fora d'Espanya.

En definitiva, la Irene va voler crear una línia de sabates trencadores, fora del normal, però amb estil i elegants i les ofereix a un preu assequible per aconseguir que tothom es pugui permetre portar sabates diferents i de qualitat.


A més, a part de fabricar sabates, han creat una línia de bosses de mà clutch. Aquestes bosses de mà també són artesanals i aposten per dissenys atrevits i diferents com amb les sabates.



Bolsos

Us animem a que els hi feu una visita quan passeu per allà! 


També et pot agradar

0 comentarios