El Rajol

2.11.17

Rajol pastís Granollers

Bon dia!

Ja ha arribat la Castanyada i, per tant, ha arribat l'època de les castanyes i els panellets. Aquest deliciós menjar ens ha recordat que Granollers té un pastís propi! El Rajol.

El Rajol va néixer el 1993 arran d'un concurs entre els pastissers de la ciutat. L'Ajuntament va proposar que es crees un pastís original de Granollers, durant la Festa Major, amb el nom de Rajol. El concurs el va guanyar Ramon Balcells, del forn de Ca l’Espinassa.

Rajol pastís Granollers

El Rajol és un pastís senzill però a la vegada deliciós i cruixent. Inspirat en els rajols de veritat, el pastís està fet amb dues bases de pasta de full, com les que s'utilitzen per fer les "ulleres" i, entre les dues bases hi ha crema de xocolata amb avellana, ja que vol simular el ciment que uneix les dues rajoles.

Rajol pastís Granollers

Un gran postre per a qualsevol ocasió! Encara no l'heu testat? Doncs us animem que ho feu!

També et pot agradar

0 comentarios