Mercat de vi i formatge

14.11.17

mercat de vi i de formatge

Bon dia!

Són les dotze i ja comencem a tenir gana així que, per anar agafant idees per dinar, us parlarem del Mercat de vi i de formatge que es va dur a terme aquest dissabte a la plaça Maluquer i Salvador.

Aquest és un mercat temàtic que se centra en aquests dos productes que porten de diferents llocs de Catalunya. A més, no només venen els productes, sinó que hi ha plafons informatius on pots trobar curiositat i dades sobre el vi i el formatge i, si encara vols més informació, pots preguntar tots els teus dubtes a les persones de les parades!


Les empreses organitzadores d'aquest mercat són les empreses Vinya Canyal i Eixmedia, amb la col·laboració dels Ajuntaments. En aquest mercat s'ofereixen, bàsicament, vins de dues denominacions d'origen catalanes com són la DO Empordà i la DO Penedès. Pel que fa als formatges, pots trobar productes de les formatgeries artesanes del Pirineu Català i d'altres llocs del món.

mercat de vi i formatge

Tot i això, també pots trobar molts altres productes com són els embotits, pa i coca, dolços i confiteria, minerals, joieria... com podeu veure és un mercat molt interessant, no us el podeu perdre!

També et pot agradar

0 comentarios